problems with cisco 7200 and PA-T3

Just installed a cisco 7204vxr with a DS3 interface. we are not getting more
than 5Mbits.

show interface is not reporting any errors. the provider tech put a piece
test equipment on the circuit and sees errors.

Does anyone else use a cisco 7200 with a DS3 interface that we might be able
to speak with?

Please hit me off list

Thank you,
Adam
801.971.1856

We have many 7200vxr's with DS3 interfaces.

Though I am not sure this would be a interface problem.

When you say that your provider sees errors on the circuit, where are
they putting equipment? Is it an in-line test or an end to end test?
Also, how is the DS3 being delivered? Be sure to check your coax and
connectors. If you are only getting 5mbps on the line, I would ask your
provider to come out and show you on a test set an end to end sweep from
Point A to Point B. If you are getting data, and do not have AIS - I
would assume somewhere something isn't up to spec physically.

Feel free to ping me off list Adam.

//warren

Warren Bailey
GCI Communication Corp.
RF Network Engineering
907.868.5911 office
907.903.5410 mobile

Adam Goodman wrote:

Just installed a cisco 7204vxr with a DS3 interface. we are not getting more
than 5Mbits.

show interface is not reporting any errors. the provider tech put a piece
test equipment on the circuit and sees errors.

Do you have access to both ends of the circuit? No errors on either end? In which direction does the provider tech show errors and where in the circuit is the test set being placed? Does the test set show errors running to a hard (co-ax) loop? if so you have a problem with the span.

Have you verified that there is exactly one clocking source on the circuit?

Does anyone else use a cisco 7200 with a DS3 interface that we might be able
to speak with?

We have several. In some cases a 10dB attenuator is needed on the receive side if the carrier is too "hot" but this manifests as errors.

Just installed a cisco 7204vxr with a DS3 interface. we are not getting more
than 5Mbits.

So, how are you testing? A single flow maybe?

show interface is not reporting any errors. the provider tech put a piece
test equipment on the circuit and sees errors.

What errors are they seeing? How are they testing, etc?

Anyway, cisco-nsp is thad away....

W